Over Sanders & Sanders 

Sanders & Sanders is een leuk, actueel, fris en vooral betaalbaar behang merk. Ons productaanbod bestaat uit een trendy assortiment van hoogwaardige vliesbehang producten. Ondanks de leuke prijs zijn er geen concessies gedaan met betrekking tot de kwaliteit van onze behangproducten.

Al onze producten worden door onze eigen ontwerpers en stylisten in Nederland ontworpen. Het Sanders & Sanders design team reist de wereld af om de laatste trends op te pikken en deze te verwerken in haar collecties.

 

Trends & More

De prachtige behangcollectie Trends & More bestaat uit heerlijk, trendy behang in de meest vrolijke en frisse kleuren en patronen. Van mooie grote sterren op een zachtroze behang tot aan een stoer behang met hout dessin voor een hippe, industriële look. Deze schitterende vliesbehang collectie van Trends & More verzekert je van een modieus en eigentijds interieur.

 

Verantwoord gemaakt

Wij vinden het belangrijk om mee te bouwen aan een betere wereld. Daarom voldoet ons behang aan de hoogste eisen voor ecologisch verantwoord produceren. Zo wordt voor het behang uitsluitend papier uit duurzame bosbouw gebruikt.

Wij van Sanders & Sanders wensen je veel succes en plezier bij het inrichten van je huis. Heb je vragen, opmerkingen of tips dan horen wij dat graag.

935223_logo kleiner